Πώς να παίξετε το GTA 5 online δωρεάν

Εισαγωγή

Το GTA Online, η διάσημη λειτουργία πολλαπλών παικτών του Grand Theft Auto five (GTA 5), έχει κερδίσει τεράστια φήμη σε κάθε κονσόλα PS5 και PS4, ανταγωνιζόμενος διαφορετικούς τίτλους free-to-play όπως το Call of Duty: Warzone και το Fortnite. Ως αποτέλεσμα, πολλοί λάτρεις των παιχνιδιών είναι περίεργοι για την αξία της απόλαυσης του GTA Online και για το αν είναι ειλικρινά δωρεάν ή όχι. Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την αξία της συμμετοχής στο GTA Online στο PS5.

Το GTA Online περιλαμβάνεται δωρεάν με το GTA 5 στο PS5;

Ναι, το GTA Online καλύπτεται σίγουρα δωρεάν με όλα τα αντίγραφα του GTA five σε κάθε PS5 και PS4. Αυτή η δυνατότητα που για να παίξετε GTA Online, θα θέλετε να προσωποποιήσετε μια αναπαραγωγή του GTA five Επιπλέον, απαιτείται μια ζωντανή συνδρομή στο PS Plus για να αποκτήσετε δικαίωμα εισόδου σε λειτουργίες για πολλούς παίκτες σε απευθείας σύνδεση.


Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες επιλογές στη διάθεσή σας. Ένα αυτόνομο μοντέλο του GTA Online είναι προσβάσιμο για φόρτωση στο PS5 από τις 15 Μαρτίου 2022. Αυτό το αυτόνομο μοντέλο αποτελείται από ολόκληρο το ταξίδι GTA Online που απαγορεύει την καμπάνια μάρκετινγκ για έναν παίκτη του GTA five Επιπλέον, έως τις 14 Ιουνίου 2022, αυτό Το αυτόνομο μοντέλο του GTA Online μπορεί να ληφθεί δωρεάν στο PS5, παρόλο που απαιτείται νόμιμη συνδρομή στο PS Plus για την αναπαραγωγή.

Τιμολόγηση για το GTA 5 και το GTA Online στο PS5

Μόλις αποκτήσετε μια αναπαραγωγή του GTA Five ή του αυτόνομου μοντέλου του GTA Online, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι, εκτός από τη διατήρηση μιας ενεργητικής συνδρομής PS Plus. Ωστόσο, αξίζει πραγματικά να αναφέρουμε ότι έχετε την εναλλακτική λύση για να αγοράσετε τις κάρτες Shark, οι οποίες είναι πακέτα χρημάτων στο εξωτερικό που μπορούν να βελτιώσουν το υπόλοιπο του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος εντός παιχνιδιού. Αυτές οι μικροσυναλλαγές δεν είναι πλέον θεμελιώδεις για να διασκεδάσετε στο παιχνίδι και μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από τεχνικές για να κερδίσετε γρήγορα μετρητά στο GTA Online εκτός από το να βασίζεστε σε αυτές.

Πώς να αποκτήσετε το GTA Online δωρεάν στο PS5

Αν θέλετε να ταξιδέψετε δωρεάν στο GTA Online στο PS5 σας, υπάρχουν μερικές προσεγγίσεις για να το αποκομίσετε αυτό. Πρώτον, εάν είστε συνδρομητής του PS Plus, μπορείτε να κατεβάσετε το GTA Online δωρεάν ως φάση της συνδρομής σας. Αυτή η παροχή είναι διαθέσιμη για τους συμμετέχοντες στο PS Plus εδώ και αρκετό καιρό. Δεύτερον, το αυτόνομο μοντέλο του GTA Online μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέχρι τις 14 Ιουνίου 2022, ακόμα κι αν δεν έχετε πλέον συνδρομή στο PS Plus. Ωστόσο, σκεφτείτε ότι το μπόνους PS Plus, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε το άθλημα εκτός από τυχόν επιπλέον χρεώσεις, δεν προστατεύεται πλέον στην αυτόνομη δωρεάν έκδοση. Εάν επιθυμείτε να εισέλθετε στα πλήρη πλεονεκτήματα του GTA Online, θα θέλετε ωστόσο να αγοράσετε μια συνδρομή PS Plus.

Για να δηλώσετε τη δωρεάν παροχή και να αρχίσετε να απολαμβάνετε το GTA Online δωρεάν στο PS5 σας, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

Κατεβάστε το αυτόνομο μοντέλο GTA Online από το PlayStation Store.

Ακολουθήστε τις υποδείξεις στην οθόνη για να προκαλέσετε τη διαδικασία φόρτωσης και ρύθμισης.
Μόλις ολοκληρωθεί η ρύθμιση, ξεκινήστε την αναψυχή και δημιουργήστε τον χαρακτήρα σας.
Εάν έχετε συνδρομή στο PS Plus, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα του GTA Online εκτός από τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Αν τώρα δεν έχετε συνδρομή στο PS Plus, μπορείτε ωστόσο να παίξετε το άθλημα εντός της περιορισμένης χρονικής διάρκειας των επτά ημερών. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι πρόκειται για μια δοκιμή PS Plus και θα ανανεωθεί μηχανικά μετά από επτά ημέρες. Εάν προτιμάτε να μείνετε μακριά από τυχόν χρεώσεις, φροντίστε να ακυρώσετε τη δοκιμή πριν ανανεωθεί.

Πρέπει το GTA Online να είναι δωρεάν για παιχνίδι;

Το ερώτημα για το εάν το GTA Online πρέπει να είναι δωρεάν για να παίζετε ή όχι εξαρτάται από την προσωπική γνώμη. Ενώ το ίδιο το άθλημα παρέχει μια τεράστια διαδρομή για πολλούς παίκτες ανοιχτού κόσμου με πολλά πράγματα να κάνετε και αποστολές, απαιτεί επιπλέον συνεχή συντήρηση και ενημερώσεις. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα μικροσυναλλαγών στην αναψυχή εγκρίνει τους παίκτες να αγοράζουν forex και αντικείμενα εντός του παιχνιδιού, μεταφέροντας μια προσφορά εισοδήματος στους προγραμματιστές.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το να κάνεις το GTA Online εντελώς δωρεάν για παιχνίδι θα πρέπει να αρέσει σε μια μεγάλη βάση συμμετεχόντων και αναμφίβολα να επεκτείνει το εισόδημα μέσω της πώλησης προαιρετικών αγορών εντός του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά, άλλοι θεωρούν ότι το σχήμα τιμολόγησης αιχμής δημιουργεί σταθερότητα μεταξύ της προσβασιμότητας και της διατήρησης της βελτίωσης και της υποστήριξης του παιχνιδιού.

Τελικά, η επιλογή του εάν το GTA Online πρέπει να είναι δωρεάν ή όχι για να παίξει βρίσκεται στους προγραμματιστές, Rockstar Games. Ως παίκτες, μπορούμε να απολαμβάνουμε την αναψυχή με τις επιλογές και τη μόδα που προσφέρουν.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το GTA Online δεν είναι πλέον εντελώς δωρεάν για παιχνίδι στο PS5. Ενώ καλύπτεται δωρεάν με όλα τα αντίγραφα του GTA 5, απαιτείται μια νόμιμη αναπαραγωγή του αθλήματος για να εισέλθετε στο GTA Online. Ωστόσο, υπάρχει περιορισμένος χρόνος για να κατεβάσετε δωρεάν την αυτόνομη έκδοση του GTA Online στο PS5 έως τις 14 Ιουνίου 2022. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η τιμολόγηση για το GTA Five και το GTA Online θα αλλάξει.

Θυμηθείτε να δοκιμάσετε το PlayStation Store για τα σύγχρονα δώρα και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης. Είτε επιλέξετε να αγοράσετε το GTA five είτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν αυτόνομη έκδοση, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ενεργητική συνδρομή PS Plus για να απολαύσετε τα πλήρη πλεονεκτήματα του GTA Online. Και τέλος, η επιλογή του εάν το GTA Online πρέπει να είναι ελεύθερο για να παίξει ή όχι είναι υποκειμενική και τελικά ανήκει στους προγραμματιστές.

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post

Laptops

Ads